Çka premtoi e çka (nuk) realizoi BDI në Kumanovë e Likovë?

Visar Ademi • Hapja e vendkalimit kufitar Llojan-Miratoc (Serbi), ❌ • Ndërtimi i sistemit të ujësjellësit në komunën e Likovës, ❌ • Vazhdon ndërtimi i gjimanzit “Ismet...

A ishte efikas mësimi online?

Safit ZEQIRI Vetë mosprezenca e nxënësit në atmosferën e shkollës, mjafton edhe mosvëmendjen e orës online mësimore. Çdo agim dhe çdo pranverë që vjen, simbolizon...

Hallet e përfaqësuesve të BDI-së dallojnë shumë nga hallet e shqiptarëve!

Fejzi HAJDARI Përfaqësuesi i BDI-së tani gjatë verës, hallin kryesor e ka: A të bëjë dy, a po tre pushime, kurse shqiptari ka hall mbijetesën...

Të dy ishin deputetë në vitin 2001, njëri kapi pushkën, tjetri jo!

Të dy ishin deputet ne vitin 2001, Hysniu dhe Naseri, por dallimi është se Hysni Shaqiri dha dorëheqje nga parlamenti në vitin 2001, mori...

BDI i hypi autobusit! Është lodhur, nuk po mund ta përcjellë tempon e Selës...

Koalicioni Aleanca dhe Alternativa, bashkë me Lëvizjen Vetëvendosja, kanë imponuar një tempo të hatashme në fushatën parazgjedhore, të cilën kundërshtarët e tyre vështirë po...

Sa u besoni anketave që nxjerrin fitues VMRO-në dhe BDI-në?

Arben Imeri Rasti i zgjedhjeve në Kroaci, është rasti më i freskët në rajonin tonë që tregoi se anketat gabuan rëndë rezultatin zgjedhor. Jo që...

Roli i epidemisë COVID 19 në daljen e BDI-së me kërkesë për kryeministër!

Valon Elezi Kryeministri shqiptar dhe sfondi i dështimit politik Fushata e Bashkimit Demokratik për Integrim në zgjedhjet parlamentare të 15 Korrikut është ngritur në shtyllën e...

Rusët “urojnë” që Shaqir Fetai t’i kryej obligimet ruse, ndryshe…

Shek Hallaçi Portali kombëtar “Lajm TV”, publikoi një informacion që kishte të bëjë lidhur me insistimin e Ambasadës Ruse në Shkup që Bashkësia Fetare...

E mira duhet të ngadhënjejë mbi të ligën

Arbër Çeliku Për mua, 15 korriku është beteja e kohës së demokracisë për ne shqiptarët e Maqedonisë së Veriut. Është beteja midis të voglit...

Me pesëshen e 15 korrikut fillon një periudhë e shkëlqyeshme për shqiptarët

Sa do që ka zgjatur, çdo diktaturë në fund e ka humbur luftën me demokracinë. Çdo herë kur janë bë bashkë intelektualët, veprimtarët, ushtarët...

Opinione