“Çmimi Nobel” më nuk ekziston!!!

Mustafë Bajrami 'Nobel' paskësh qenë lojë korporatash për të mashtruar njerëz e popuj të ndryshëm. Paskësh qenë kurgjë. Si i tillë që është, pra,...

Gafur Adili: Alternativa udhëhiqet nga intelektualë atdhetarë të devotshëm

Gafurr Adili Sonte (27.12.2019), te Rest. Bruxel të f. Aranjell të Kërçovës (pronari z. Dervish Zeqiri), me pjesërrjen e tyre na nderuan drejtuesit e lartë të...

Mërgimtari nga Kumanova: Edhe pse jetoj në Zvicër më 12 prill do të votoj...

Urime koalicioni fitues Alternativa-Aleanca. Edhe pse jetoj në Zvicër më 12 prill do të jem në Maqedonin e Veriut për të votuar për koalicionin fitues...

Kjo është shkolla “Ismail Qemali” në Çair me të cilën mburret partia e Grubit...

Shkolla Fillore "Ismail Qemali" në Çair, njëra nga shkollat për të cilën partia e Musës dhe Grubit mburren t'ja kenë ndëruar emrin, pas shumë...

I kuptoj portalet e partive humbëse të 12 prillit, por Alternativa me aklamacion ka...

BekimSali E kuptoj dëshirën e shumë portaleve-megafonë të partive të caktuara humbëse më 12 prill, që duan të shkaktojnë përçarje, por e vërteta është se...

Tani është moment i mirë që BDI-ja të kërkojë falje për 10 vitet që...

Ylber Pilku Epidemia e Koronavirusit nuk na lejoi të gëzohemi sa duhet as ne si diasporë, e as ju në vendlindje, për dy ngjarjet historike...

Universiteti i Tetovës është projekti më i madh shqiptar në shekullin që lam pas

Universiteti i Tetovës është projekti më i madh kombëtar i yni në shekullin që e lamë pas. Përveç arsimimit, edukimit dhe emancipimit, ai qe...

Zgjedhjet e 12 prillit dhe gjasat e djegies politike

Arbër Çeliku Rrethanat e krijuara politike në RMV, të cilat karakterizohen si tepër të brishta, duke pasur parasysh lëmshin me fije të pleksura ngjeshur me...

Agim Vinca: Humbjen e pushtetit shumëvjeçar këto parti po e përjetojnë si tragjedi

Agim Vinca Nuk e kam ditur, nuk e kam besuar, se Aleanca dhe PDK-ja e, deri diku, edhe Nisma, do ta përjetojnë aq rëndë humbjen...

Nga ideja e një gjuhe, kombi dhe shteti shqiptar deri te multikulturalizmi joparimor

Arbër Çeliku 1 Kush e tradhtoi platformën mbarëkombëtare të ngjizur në Lidhjen e Prizrenit?! Lidhja e Prizrenit ka qenë platforma e parë dhe e fundit...

Opinione