BDI dhe VMRO po rrahin ujë në havan!

Shpëtim Pollozhani BDI dhe VMRO me 6.000 amandamentet e vetë e pengojnë diskutimin për Kodin Zgjedhor të MV. BDI dhe Vemerosë i pengojnë listat e...

Tag spiunin që e njeh!

T’jesh spiun në Ballkan?!!! Gjyla Çeliku T'jesh spiun për mua është puna më e rëndë dhe më e keqe n'planet. Ka nga ata/ato që e duan...

Universiteti i Tetovës është projekti më i madh shqiptar në shekullin që lam pas

Universiteti i Tetovës është projekti më i madh kombëtar i yni në shekullin që e lamë pas. Përveç arsimimit, edukimit dhe emancipimit, ai qe...

Rreth “Mini Shengenit”

Para samitit në Durrës, 20-21 dhjetor 2109 Shkelzen Maliqi Samiti i liderëve të Ballkanit Perëndimor që do të mbahet në Durrës me 20 dhe 21 mund...

Në Tetovë i paskan ngritur përmendore mjaft të bukur Fadil Sulejmanit

Kadri Metaj Ne Tetove i paskan ngrite shtatore mjaft te bukur themeluesit te Universitetit, profesor Fadil Sulejmanit. Ne kete kohe te zymte te luftes...

BDI-ja po kopjon një dallaverë nga Rusia për ta çelë kufirin!

Të gjitha mediat e mëdha botërore, para disa ditëve raportuan për një kontrabandist rus dhe marifetllëkun, që ai kishte përdorur për të mashtruar emigrantët...

Romët e kanë një, Amdi Bajramin, ama vlen sa dhjetë deputetë të BDI-së

Shkruan: Sulejman Mehazi Romët e kanë një, Amdi Bajramin, ama vlen sa dhjetë deputetë të BDI-së Na tregojnë pallavra politike këta të Grubave e Bujarave, se,...

BDI i humb zgjedhjet edhe me 1 Njësi edhe me 6 Njësi zgjedhore, 6...

Fejzi HAJDARI Maqedonia një Njësi zgjedhore, është dëshirë e kamotmshme e shqiptarëve. Sistemi elektoral në të cilin do të ketë peshën e saj vota shqiptare...

Krimet që nuk vjetërohen kurrë

Nuk mund të ndodhë normalizimi i marrëdhënive në mes të Kosovës dhe Serbisë, pa ndodhë normalizimi i politikës serbe me të kaluarën e afërt,...

Bajrami: Askund nuk ka rini si AlternAtivA

Rinia shqiptare gjithmonë i ka sjellur kthesat historike te shqiptarët. Rinia shqiptare asnjëherë nuk është dorëzuar para presioneve. Rinia shqiptare po tregon se edhe...

Opinione