Ne nuk premtojmë kot 18 vite me radhë, ne punojmë!

Ne nuk premtojmë për 18 vite me rradhë, ne po punojmë dhe realizojmë per 18 muaj me rradhë, ashtu siç e kemi dëshmi edhe...

BDI dhe VMRO po rrahin ujë në havan!

Shpëtim Pollozhani BDI dhe VMRO me 6.000 amandamentet e vetë e pengojnë diskutimin për Kodin Zgjedhor të MV. BDI dhe Vemerosë i pengojnë listat e...

Masakra e Runicës – 1944

  Dr. Minir Ademi H.Ibrahim Arifi i lindur më 15.06.1933 në fshatin Runicë komuna e Likovës. H.Ibrahimi kishte 4 djemë dhe 4 vajza: Ismail, Qemal, Nuhi,...

Unë sot mbeta e vetme pa fajin tim!

... unë mbeta kështu e vetmuar pa fajin tim. Përcolla shumë regjime. Gatova bukë e thura çorape. Theva akullin për të nxjerrë një pikë...

Edi Rama dhe rruga qorre e Kosovës!

Nga Veton Surroi Kosova, ajo që është identifikuar me votën e 6 tetorit, nuk ka mundur të marrë pjesë në iniciativën mini-Shengen. Dhe rrjedhimisht, çfarëdo...

Tag spiunin që e njeh!

T’jesh spiun në Ballkan?!!! Gjyla Çeliku T'jesh spiun për mua është puna më e rëndë dhe më e keqe n'planet. Ka nga ata/ato që e duan...

Leximi i librti përcjell mesazhe edukative

Xheladin Murati Libri ka një vend të rëndësishëm në jetën e njeriut, leximi i tij përcjellë mesazhe edukimi pavarësisht ...

Si ta nxjerrim vendin nga kthetrat e uzurpatorëve!?

Shkruan: Florim Zeqa Si ta nxjerrim vendin nga kthetrat e uzurpatorëve!? Në rrethana normale do të mjaftonin 5 vite pas përfundimit të luftës, për rimëkëmbje ekonomike...

Gafur Adili: Alternativa udhëhiqet nga intelektualë atdhetarë të devotshëm

Gafurr Adili Sonte (27.12.2019), te Rest. Bruxel të f. Aranjell të Kërçovës (pronari z. Dervish Zeqiri), me pjesërrjen e tyre na nderuan drejtuesit e lartë të...

Zyrtarizimi i Gjuhës Shqipe është peng i vullnetit politik !

Shkruan: Qenan Aliu Komisioni i Venecias nuk sjellë vendime por harton dhe miraton rraport lidhur me kërkesën që është lëndë shqyrtimi. Raporti përmban sugjerime ,rekomandime...

Opinione