VMRO-DPMNE: Shëndeti i qytetarëve nuk duhet të jetë çmim që LSDM ta ulë humbjen zgjedhore

Lajmet e rreme nga ana e LSDM-së janë lëshuar më fortë. LSDM e di që nuk e kanë besimin te qytetarët dhe do të humbin në zgjedhjet kurdo edhe të mbahen.
Kurdo edhe të mbahen zgjedhje VMRO-DPMNE do të fitojë në zgjedhje, ndërsa këtë e konfirmojnë edhe anketat e fundit.
Për VMRO-DPMNE më me rëndësi është para së gjithash shëndeti i qytetarëve. VMRO-DPMNE nuk dëshiron të fitojë në zgjedhjet parlamentare,
ndërsa kjo të paguhet me jetë njerëzish. LSDM dhe Zaevi dëshirojnë me çdo çmim që qytetarët të luftojnë për humbje më të vogël.
Tre vjet Zaevi, tre vjet regjim hibrid. Tre vjet paaftësi, krim dhe varfëri. Për gjithë këtë ai do të ndëshkohet nga qytetarët./MIA