Tregtari nga Shkupi godet korona-profiterët! Është koha për sinqeritet, e jo për keqpërdorime!

Jemi në gjendje kritike ku dikush pëson, dikush përfiton, situata të këtilla janë tepër shqetësuese prandaj duhet të kemi kujdes nga plasimi i lajmeve sepse ndikojnë negativishtë për shoqërin në përgjithsi, sidomos nga personat të cilët mundohen të kënaqen me raste të këtilla duke shpërnda panik, frikë, dhe dezinformata.
Lus elitën e bizneseve sidomos në kushte të këtilla të kenë kujdes me çmimet, dhe mos përfitojnë nga rastet por me profesionalizëm dhe menaxhim të jenë më afër konsumatorëve.
Ështe momenti për organizim, sinqeritet dhe ndihmë e jo keqpërdorim e përbuzje ! (Agron Ajdini, drejtor në Dervent Market)