Skandal në Shkup, fishekzjarri policor përfundon tek diplomatët

Në shënimin e ditës së policisë së Maqedonisë së Veriut, sot ka ndodhur një skandal. Deri sa forcat speciale kanë demonstruar në bazë të skenarit sulm dhe mbrojtje nga armiku, një nga bombat me tym (fishekzjarret) ka përfunduar tek diplomatët.
Përveç skandalit, nuk ka pasur ndonjë pasojë tjetër.