SHKA Karshiaka do të merr pjesë në tre festivale ndërkombëtare

Ansambli Karshiaka do marr pjesë në tre festivale ndërkombëtare me grupin e të rriturve.
1. Stamboll
2. Eskisehir
3. Zagreb
Krenaria e kombit shqiptarë, ambasador dhe promotor i vlerave kombëtare!