Ja lista e koalicionit ASH- AAA në të gjitha zonat

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët (ASH) dhe Alternativa ka caktuar emrat e kandidatëve bartës të listave për deputetë për zgjedhjet e 12 prillit, shkruan ina.

Koalicioni mes këtyre dy partive do të konkurrojë me kandidatë në të gjitha gjashtë njësitë zgjedhore dhe se tashmë janë caktuar të gjithë emrat.
Në njësinë e parë zgjedhore:
1. Skender Rexhepi – Zejdi nga Alternativa
2. Abdulla Salihu nga ASH
3.Visara Riza nga ALTERNATIVA, etj

Në njësinë e dytë zgjedhore:
1. Afrim Gashi nga Alternativa
2.Elmi Aziri nga ASH
3. Safije Sadiku – AAA
4.Bujare Abazi – ASH
5.Xhezmi Nuhiu, etj.

Në njësinë e tretë zgjedhore:
1 Bekim Tateshi
2. Halit FERATI, etj

Në njësinë e katërt zgjedhore është propozuar neurologu, Fatmir Mexhiti.

Në njësinë e pestë zgjedhore:
1. Syrja Rashidi
2.Remzi Mehmedi, etj

Në njësinë e gjashtë zgjedhore:
1.Ziadin Sela
2.Adnan Neziri
3. Ilire Dauti
4.Hysni Ismaili,
5.Halil SNOPÇE, etj