VOX POP: Pse po ikin të rinjtë në Gjermani (VIDEO)

Gjendja e rëndë ekonomike, mungesa e perspektivës, punësimet vetëm me libresë partiake, siguria e brishtë. Janë këto arsyet që permendin qytetarët kur pyeten pse po ikin të rinjtë në Gjermani. Gazeta LAJM, ka zhvilluar një anketë me qytetarë në këtë temë. Shumica e të anketuarve shprehen të pakënaqur me gjendjen ekonomike, ndërsa thonë se po të kishin mundësi do të iknin nga vendi pa u menduar dy herë. Anketën e relizuar nga gazetari Muhamedin Osmani dhe operatori Amir Idrizi mund ta ndiqni në videon më poshtë.

VOX POP: Pse ikin të rinjtë në Gjermani (VIDEO) Porosia e Ahmetit: Mbillni sallata këtu, mos ikni jashtë!

VOX POP: Pse ikin të rinjtë në Gjermani (VIDEO)Porosia e Ahmetit: Mbillni sallata këtu, mos ikni jashtë!

Posted by Lajm TV on Friday, March 13, 2020