RMV, zgjedhjet 2020: Matematika zgjedhore

Në këtë analizë po jap këndvështrimin tim për atë se si duket pasqyra zgjedhore para zgjedhjeve parlamentare 2020. Kryesisht jam bazuar te baza nga...

Mos e rrethoni numrin e apokalipsës

Arbër Celiku Nuk është problemi se do ta jepni votën, por përmes votës tuaj, fuqizohen sherifët lokalë, dilinxhinjtë, matrapazët, profiterët, falsifikatorët, shitësit e së ardhmes...

Ta ndryshojmë politikën që na i zbrazi shkollat dhe vendbanimet

Mersel Bilalli Atmosfera për ndryshime sikur bëhet e qartë gati në çdo mjedis. Masovisht, rrini e entusiazmuar si rrallëherë më parë këta 30 vite, palodhshëm...

Komandant Sokoli me shokë: Bashkëkombas të nderuar, votoni për të ardhmen, votoni numrin 5!

Thirrje në vetëdijesim: Vëllezërve dhe motrave Shqiptarë në Maqedoni Është momenti i fundit,që të votojmë për ndryshimin, të mendojmë për brezat që do vijnë pas...

Në përfundim të fushatës zgjedhore: Me hatër e mëshirë nuk shkohet përpara

Shkruan Mahi Nesimi Gjatë mbarë fushatës zgjedhore pretendentët për pushtet folën shumëçka për të kaluarën të cilën e dijmë të gjithë ndoshta edhe më mirë...

Prej kur u dobësua BDI-ja, asnjë shqiptar nuk u vra nga policia! Katër vite...

Atulla Ramadani Po bëhen gati 4 vite prej kur u dobësua BDI. Ra nga 20 në 10 deputetë. Ishte një ndryshim i madh. Katër vite...

Do t’u bëjmë edhe më shqiptar, po do të hani bar…

Avni Avdiu Edhe në zgjedhjet parlamentare të kësaj radhe në Maqedoni jam i zhgënjyer. Kjo fushatë është interesante për faktin se nga njëra...

Tash është koha Tetova t’a thotë fjalën kryesore në fitoren e 15 korrikut!

Vullnet Ferati Po numërohen ditët e fundit të regjimit njëzetvjeçar dhe sa më shumë po afrohet 15 korriku, aq më shumë shtohet paniku...

Reagon ish ushtari dhe themeluesi i BDI-së në Saraj: Nuk dal në zgjedhje, këta...

Këta burra çka e deshën ma shumë paran dhe postet, çka e shkatrun PPD-në këta i largun themeluesit e BDI-së prej kryesisë. Se anëtarët...

Ëndërra për qeveri pa VMRO dhe pa BDI, është më e madhe se gjitha...

Blerim Sylstarova Politikanët që nuk kanë vepra të realizuara pas vete, shohin ëndërra. Pastaj dalin edhe lavdërohen me ato ëndrra, pa u skuqur fare....

Opinione