Afrim Gashi takon babain e Komandant Shqiponjës: Pas 12 prillit vrasësit duhet ta marrin dënimin e merituar!

Gjatë qëndrimit në Kumanovë, kryetari i Alternativës Afrim Gashi, ka vizituar bacin Mejdi Rexhepi, babain e Xhemajl Rexhepit-Komandant Shqiponjës, si dhe vëllain e tij, Qahil Rexhepi. Në një bisedë të përzemërt dhe miqësore, Gashi e ka siguruar bacin Mejdi se “pas 12 prillit vrasësit nuk do të shëtiten të lirë, por duhet ta marrin dënimin e merituar”.
Gashi në këtë takim është shoqëruar edhe nga sekretari i përgjithshëm i partisë, Skender Rexhepi Zejd.