Zhbllokimi i Kuvendit, Zaev i gatshëm të thërras takim liderësh

Bllokimi i Kuvendit nga ana e opozitës me numër të madh të amendamenteve sipas kryeministrit Zoran Zaev ka dy zgjidhje, njëra përmes dialogut, kërkon që të dialogohet dhe të arrihet deri tek një zgjidhje e pranueshme. Ndërkohë që kërkon edhe mbështetjen e mediave që të informojnë se cilat janë arsyet e bllokimit të punës së Kuvendit, gjegjësisht bllokimi i miratimit të ligjeve përmes numrit të madh të amendamenteve. Kryeministri nuk përjashtoi mundësin e thirrjes së një takimi të liderëve, me të vetmin qëllim që të zhbllokohet puna e Kuvendit.