Teatri Shqiptar për fëmijë dhe të rinj në duart e aktorit Besfort Idrizi

Ministri i kulturës, Hysni Ismaili, sot aktorit të shquar Besfort Idrizi i’a dorëzoi vendimin e drejtorit të Institucionit të ri Nacional “Teatri Shqiptar për Fëmijë dhe të Rinj”.

Ministri, Ismaili, e uroi Idrizin për postin e tij të ri dhe i uroi punë të suksesshme dhe shumë shfaqje që do ti kënaqë interesat e gjeneratave të reja.

Ismaili theksoi se me emërtimin e Idrizit në funksionin udhëheqës në teatrin e ri fillon një etapë e re në punën e këtij institucioni.