Sigurimi i Çulevit kërcënon gazetarin Furkan Saliu: Do të përdorim forcë!(VIDEO)

Bashkëpunëtorët e ministrit të Brendshëm teknik Naqe Çulev nuk e kanë lejuar gazetarin Furkan Saliu, që t’i afrohet kryeshefit të policisë për ta intervistuar. Madje, njëri nga pjestarët e sigurimit i është kërcënuar gazetarit shqiptar duke i thënë se, mund të përdor forcë nëse nuk i bindet urdhërave të tij për tu larguar nga vendi ku ndodhej ministri Çulev, i cili po tentonte t’i shmagej pyetjeve të gazetarëve. Ngjarja ndodhi gjatë shënimit të Ditës e Policisë. Pas kësaj ngjarje skandaloze, gazetari Furkan Saliu, ka shkruar në rrjetet sociale se nuk e ka ndërmend të frikësohet nga kërcënimet. “Disa pjesëtarë të MPB-së të cilët nuk ishin në uniformë, flisnin në mes vete se si duhet dikush të më mësojë leksionin, kështu që nëse ndodh që të jem i sulmuar, organizatorët do të dihen”, shkruan Saliu.

Абе луѓе, ако сакате да ме #уплашите дај пратете некој поголем маж, а не Санде и компанија Ќе примениле #сила? Хах, па нема да ви биде прв пат, јас од прес-конференциите на #ж си заминував со модрици, но пак утредента прв бев на настан, дури пред неговите к**тони Ех, го памтам овој #Санде Смињанов кога се смени власта каков беше… Како мало јагнеКако сте, па дали е добар тонот, дали сме спремни 😊 Ама вистинскиот Санде се појави кога се вратија неговитеТоа што се вработил во време на #Чавков и бил негов соработник веројатно оставило траги Зошто не сфаќате дека времето на режимот помина? Мора да сфатите дека не можете вака да се заканувате веќеМора да сфатите дека од мој данок земате плати Мора да сфатите дека режим никогаш повеќе нема да дозволиме BTW, припадници на МВР кои што не беа во униформа, збореа како треба да ми се одржи лекција, така да ако се случи да бидам нападнат во следниов период организаторот се знаеXEh bre njerëz, nëse doni të më frikësoni, dërgoni ndonjë burrë më të madh, e jo këtë Sanden dhe ekipin e tij Do të përdorni forcë? Hah, unë largohesha i mavijosur nga pres-konferencat e grujos, e të nesërmen isha i pari në ngjarje, bile para ******* të tijE mbaj mend këtë Sande Sminjanov se si ishte kur u ndërrua pushteti… Si një qengj i vogël. Si jeni, a jeni mirë, a është toni mirë, a jeni gati 😊 Sande i vërtetë doli kur u kthyen njerëzit e tijFakti që është punësuar në kohë kur aty ka qenë Çavkov dhe se ka bashkëpunuar me të me shumë gjasa ka lënë edhe gjurmët e veta Përse nuk e kuptoni se regjimi nuk është më ?E keni patjetër ta kuptoni se më nuk mund të kërcënoni E keni patjetër ta kuptoni se nga tatimi im i merrni pagatE keni patjetër ta kuptni se asnjëherë më nuk do të lejojmë regjim BTW, disa pjesëtarë të MPB-së të cilët nuk ishin në uniformë, flisnin në mes vete se si duhet dikush të më mësojë leksionin, kështu që nëse ndodh që të jem i sulmuar, organizatorët do të dihen

Posted by Furkan Saliu on Thursday, May 7, 2020

Postimin e plotë te gazetarit Furkan Saliu, mund ta lexoni më poshtë.

Eh bre njerëz, nëse doni të më frikësoni, dërgoni ndonjë burrë më të madh, e jo këtë Sanden dhe ekipin e tij
Do të përdorni forcë? Hah, unë largohesha i mavijosur nga pres-konferencat e grujos, e të nesërmen isha i pari në ngjarje, bile para ******* të tij
E mbaj mend këtë Sande Sminjanov se si ishte kur u ndërrua pushteti… Si një qengj i vogël.
Si jeni, a jeni mirë, a është toni mirë, a jeni gati 😊
Sande i vërtetë doli kur u kthyen njerëzit e tij
Fakti që është punësuar në kohë kur aty ka qenë Çavkov dhe se ka bashkëpunuar me të me shumë gjasa ka lënë edhe gjurmët e veta
Përse nuk e kuptoni se regjimi nuk është më ?
E keni patjetër ta kuptoni se më nuk mund të kërcënoni
E keni patjetër ta kuptoni se nga tatimi im i merrni pagat
E keni patjetër ta kuptni se asnjëherë më nuk do të lejojmë regjim
BTË, disa pjesëtarë të MPB-së të cilët nuk ishin në uniformë, flisnin në mes vete se si duhet dikush të më mësojë leksionin, kështu që nëse ndodh që të jem i sulmuar, organizatorët do të dihen

Абе луѓе, ако сакате да ме #уплашите дај пратете некој поголем маж, а не Санде и компанија Ќе примениле #сила? Хах, па нема да ви биде прв пат, јас од прес-конференциите на #ж си заминував со модрици, но пак утредента прв бев на настан, дури пред неговите к**тони Ех, го памтам овој #Санде Смињанов кога се смени власта каков беше… Како мало јагнеКако сте, па дали е добар тонот, дали сме спремни 😊 Ама вистинскиот Санде се појави кога се вратија неговитеТоа што се вработил во време на #Чавков и бил негов соработник веројатно оставило траги Зошто не сфаќате дека времето на режимот помина? Мора да сфатите дека не можете вака да се заканувате веќеМора да сфатите дека од мој данок земате плати Мора да сфатите дека режим никогаш повеќе нема да дозволиме BTW, припадници на МВР кои што не беа во униформа, збореа како треба да ми се одржи лекција, така да ако се случи да бидам нападнат во следниов период организаторот се знаеXEh bre njerëz, nëse doni të më frikësoni, dërgoni ndonjë burrë më të madh, e jo këtë Sanden dhe ekipin e tij Do të përdorni forcë? Hah, unë largohesha i mavijosur nga pres-konferencat e grujos, e të nesërmen isha i pari në ngjarje, bile para ******* të tijE mbaj mend këtë Sande Sminjanov se si ishte kur u ndërrua pushteti… Si një qengj i vogël. Si jeni, a jeni mirë, a është toni mirë, a jeni gati 😊 Sande i vërtetë doli kur u kthyen njerëzit e tijFakti që është punësuar në kohë kur aty ka qenë Çavkov dhe se ka bashkëpunuar me të me shumë gjasa ka lënë edhe gjurmët e veta Përse nuk e kuptoni se regjimi nuk është më ?E keni patjetër ta kuptoni se më nuk mund të kërcënoni E keni patjetër ta kuptoni se nga tatimi im i merrni pagatE keni patjetër ta kuptni se asnjëherë më nuk do të lejojmë regjim BTW, disa pjesëtarë të MPB-së të cilët nuk ishin në uniformë, flisnin në mes vete se si duhet dikush të më mësojë leksionin, kështu që nëse ndodh që të jem i sulmuar, organizatorët do të dihen

Posted by Furkan Saliu on Thursday, May 7, 2020