Shtyhet seanca gjyqësore për organizatorët e “27 prillit”

Gjykimi për organizatorët e ngjarjeve të 27 prillit të vitit 2017 në Kuvend është shtyrë për 26 prill. Nga Gjykata Themelore Penale njoftojnë se shtyrja është bërë për shkak se anëtar i Këshillit Gjyqësorë ka rezultuar pozitiv me Covid-19. Seanca e ardhshme prite të mbahet me 26 prill 2021.
Të akuzuar në këtë rast janë ish kryetari i Kuvendit, Trajko Veljanoski, ish ministrat për transport dhe lidhje dhe për arsim, Mile Janakieski dhe Spiro Ristovski si dhe ish shefi i DSK-së Vlladimir Atanasovski.