Ridvan Ibraimi pret mbështetjen e banorëve të Haraçinës edhe në rrethin e dytë

Portali www.zeripress.com shkruan se kandidati i BDI-së Ridvan Ibraimi pritet te sjelle ndryshimin ne pushtetin lokal në Haraçinë.

Ridvan Ibraimi ka lindur në vitin 1984 në Haraçinë. Arsimin fillor e kreu në f.Haraçinë, atë të mesëm në Shkup, ndërsa studimet universitare dhe pasuniversitare në Universitetin Shtetëror të Tetovës, dhe në vitin 2016 fitoi titullin Magjistër i Ekonomisë në Departamentin e Kontabilitetit dhe Revizionit.

Sipas shkrimit te ketij portali, Ridvani ka dëshmuar se di të menaxhoj si duhet, prandaj pati mbeshtetje nga banoret ne raundin e pare te zgjedhje, perkrahje kjo qe pritet te perseritet edhe ne raundin e dyte.