Polcia shqipton 62 dënime për shoferët në Likovë dhe Kumanovë

Në kuadër të kontrolleve të shtuara për pengim të vozitjes së shpejtë, policia sot ka shqiptuar 62 dënime për shoferet në Likovë dhe Kumanovë, njofton MPB.
Ata janë dënuar për tejkalim të shpejtësisë së lejuar, transmeton gazeta Lajm.
Njëkohësisht, 12 vetura janë përjashtuar nga trafiku për shkak të parregullsive të ndryshme.