Musa Xhaferi: Po, ka shumë gjasa të kam komunikuar me Mijallkovin për rastin “Monstra”

Ish zv/kryeministri Musa Xhaferi duke dëshmaur për rastin Monstra, ka thënë se pas ndodhjes së këtij rasti ka biseduar me kolegë për t’u informuar. I pyetur nga prokurori Gavrillo Bubevski nëse ka komunikuar për rastin me Sasho Mijallkovin, Xhaferi është përgjigjur pozitivisht, shkruan glas mk.
“Po, ka shumë gjasa që të kem komunikuar me të. Bisedë të tillë kam zhvilluar që të informohem për ngjarjen, që ishte shumë senzitive dhe kam qenë i vetëdijshëm se çfar funksioni kishte Mijallkov në atë kohë”, është përgjigjur Xhaferi.