Konjufca: Pozicioni i BDI-së për gjuhën shqipe është për keqardhje (Video)

Ministri kosovar i punëve të jashtme, Glauk Konjufca, në një intervistë për Lajm Tv, e pat vlerësuar si të pamjaftueshëm dhe të pakuptimtë qëndrimin e BDI-së se gjuha shqipe në Maqedoni është zyrtarizuar. Konjufca në këtë intervistë pat deklaruar se gjuha shqipe në Maqedoni minimum duhet të jetë në nivelin që ka serbishtja në Kosovë (ku është zyrtare në të gjitha nivelet dhe institucionet, pa marë parasysh a jetojnë serb ose jo).
Këtë pjesë të intervistës mund ta përcillni në videon më poshtë:

https://www.facebook.com/gazetalajme/videos/1429366960502509/