Klubi më i madh automobilistik në Evropë po ju teston: Kush ka përparësi në këtë kryqëzim?

Klubi i njohur gjerman i automobilave ADAC është përkushtuar për të punuar dhe edukuar në përmirësimin e sigurisë në komunikacion për mbi 100 vjet.

Përndryshe ky është klubi më i madh automobilistik në Evropë, që mbledh 18 milionë anëtarë, dhe gjithashtu klubi më i madh i motorëve, me rreth 1.5 milion motoçiklistë të regjistruar.

Në faqen e saj në Facebook, ADAC poston vazhdimisht detyra të testimit të trafikut, duke i lënë ndjekësit e saj të ofrojnë një zgjidhje.

Shikoni mirë këtë foto, kështu që përgjigjuni se sipas cilit rend duhet të lëvizin veturat në këtë kryqëzim.