Derivatet e naftës me çmime të reja

Dizeli dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri nga mesnata do të lirohen për 1.5 denarë, ndërsa çmimi i benzinave mbetet i pandryshuar, ka bërë të ditur sot Komisoni Rregullator për Energjetik, përcjell SHENJA.
Çmimi i ri i dizelit do të jetë 61 denarë për litër, e vajit të lehtë për amvisëri 50 denarë për litër.
Eurospuer BS 95 do të shitet për 68 denarë për litër dhe Eurosuper BS- 98 do të shitet për 70 denarë për litër.