Shek Hallaçi: A ike a?

Një vit më parë, o Sulejman Rexhepi-Zharko, të pata thënë se, këtë Bajram e ke të fundit! PJESËTARI I GRUPIT TË KUMANOVËS: “ROLEX” SULO LUTE...

Ramadani: Shkarkimi i Reisit i ngjashëm me reformat e BDI-së në vitin 2015

Shkarkim. Po publikohet vidoja per shkarkimin e Reisit. Ka pyetje. Cili është shkaku i shkarkimit? Cka do të pasoj pas shkakrkimit? A kemi shkarkim për ndryshime apo shkarkim për...

Vështrimi i librit “Për Shqipërinë Etnike“

Shkruan: KADRI GËRVALLA Libri për Shqipërinë Etnike, i autorit, Mustafë Krasniqi, pasqyron një temë të rëndësishme në historinë tonë kombëtare, nga periudha 1877-1999. Autori...

Heshtja raskapitëse e “zotit Luli Basha”

Lulzim Basha arrin të zhgënjejë edhe ata që nuk kanë pasur kurrë shpresë tek ai. Edhe njëherë ai ka anashkaluar, ose e ka lënë vetë...

Problemi Sulejman Rexhepi

Shkruan: Sead Zimeri / Problemi që quhet Sulejman Rexhepi, kryetari i Bashkësisë Islame të RMV-së, është që ai i përket një periudhe të kaluar të...

Vjedhja e shekullit – para me thasë për komandantët e konvertuar në politikanë nga...

Shkruan: Ramazan Bekteshi Menjehere pas lufte disa komandante n’a dolen si biznismene te afte, inventiv e me nam, u bene shume me te njohur se...

Presidenti Pendarovski që u zgjodh me vota të shqiptarëve asnjë fjalë shqip nuk e...

Stevo Pendarovski presidenti i Maqedonisë së Veriut i cili është sot president nga përkrahja e BDI-së, PDSH-së dhe shumë votave shqiptare të cilat nuk...

Bashkësisë Islame i duhet një njeri që rrezaton moral të lartë dhe formim intelektual

Sead Zimeri Problemi Sulejman Rexhepi Problemi që quhet Sulejman Rexhepi, kryetari i Bashkësisë Islame të RMV-së, është që ai i përket një periudhe të kaluar të...

Lavdërim paturpësisë

Arbër Çeliku Hapësira jonë vepruese tashmë karakterizohet nga mungesa e njërës ndër vetitë më elementare njerëzore, që është TURPI. Si rrjedhojë, paturpësia është kthyer...

Maxharraj ‘helm e vrerë’ ndaj politikanëve: Horrat dhe cubat e shtetit pa fije turpi...

Profesori dhe njohësi i ҫështjeve politike, Binak Maxharraj thotë se politikanët në vend e shfrytëzuan situatën në vend për t’i realizuar qëllimet e veta,...

Opinione