Hidhja-futja dhe etika politike shqiptare në RMV

Shkruan: Arbër Çeliku Derisa nuk e pashë me sy dhe nuk e dëgjova me veshë, nuk mund ta besoja, por tashmë jam i bindur se...

Pse shqiptarët e Maqedonisë së Veriut interesohen për Kosovën?

Shkruan: Dr. Sefer Tahiri Ka mundësi që këtyre ditëve, me të drejtë, sidomos gjeneratat e reja në Kosovë, kjo "gjenerata e kullerave" dhe ndonjë patriot...

Pushteti në duart e mashtruesve dhe injorantëve është i frikshëm

Abdulla Mehmeti Në secilin portal në gjuhën shqipe, në televizionet publike e private, në mediet shtetërore dhe lokale, në ndeja e biseda mes njerëzve, nga...

Kërcënimet qyqare të Kadri Veselit ndaj Albin Kurtit në kuvend, dëshmojnë për kapitullimin e...

Rexhep Elezaj Akuzat, shpifjet, trillimet, fjalori qyqarë, fyerjet, ofendimet dhe kërcënimi i hapur i Kadri Veselit, të kryetarit aktual të PDK-së, ish shefit të SHIK-ut...

Të kërkosh që të zbulosh në procesin mësimor

Xheladin Murati 1. Ç’është nocioni kërkim dhe zbulim? Të kërkosh që të zbulosh janë...

Pse Ali Ahmeti nuk ia uroi Albin Kurtit fitoren në zgjedhje, por e uron...

Arben Asllani Kryetari i BDIsë, Ali Ahmeti me vrap e ka uruar sot kryeministrin e ri të Kosovës, Albin Kurti, pasi u votua në Kuvend....

Ja çka kanë punuar VMRO dhe BDI dekadën e kaluar

Xhevdet Hajredini Merreni me mendë kush shpreh keqardhje për reagimet ofenduese dhe joserioze të opozitës shqiptare, kush mbështet fuqishëm vetingun në politikë, gjyqësi dhe...

Të paçim Albin!

Arbër Çeliku Unë, si shtetas i Kosovës (ndonëse veprimtaria ime intelektuale dhe shoqërore shtrihet kryekëput në Maqedoni) i jap vetes të drejtën t'i drejtohem...

Nafie Selmani: Ata që thonë se të gjitha partitë janë njësoj, e legjitimojnë zullumin...

Te gjithe ata qe thone krejt politikanet ose partite politike jane njesoj, te vetedijshem ose jo, po e legjitimojne te keqen e BDI, dhe...

Falemnderit që po vendosni kufij në tokat tona stërgjyshore

Gjyliano Iseini Të ndajnë dhunshëm për gati 30 vite pas një sundimi të egër 50 vjeçar komunist dhe pastaj të lejojnë që ndarjen ta...

Opinione