Musa Xhaferi vazhdon ta komandojë BDI-në edhe pa funksion

Nuk e di për të tjerët, por e di 1.000 për qind që Musa Xhaferi moti kohë komandon nga shtëpia. Nuk i duhet post...

Monografi kushtuar Komandantit të forcave vullnetare shqiptare: Memdali Kapedan-Çajljana

Nga Prof. dr. Vebi Xhemaili KOMANDANTI I DERVENIT TË SHKUPIT ME VULLNETARË QË I GOZHDOI MBI TRE MUAJ FORCAT PARTIZANE TE GURRI I SHPUAR PËRGJATË...

Ja çka pati nevojë në Kongresin e partisë

Xhevdet Hajredini Pat nevojë nga Kongresi I Partisë të dalin edhe disa rezoluta tjera, si për shembull: 1. Të rinjtë të mos...

Fati i një populli nuk ndërtohet përmes dilemave politike

Arbër Çeliku Gjenerata ime pluralizmin politik e përjetoi në një klimë të bashkëkohësisë me aktivitete të ngjeshura politike-shoqërore, që fillimisht çuan në ngritjen dhe...

Rama, vafsh n’ferr!

Gjatë luftës në Kosovë, jam marrë peng lufte dhe kam qenë i mbajtun për nji vit në Kampet serbe të Përqëndrimit, në Kosovë (Lipjan)...

Kur s’ka vepra, dalin Rezoluta

Arbër Çeliku Rezoluta për falje ndaj shqiptarëve është të shpërlash kokën me akull dhe njëkohësisht truk për marrjen e votës... Lironi nga burgu të gjithë shqiptarët...

Jemi me fat që do ta kemi kryeministër Albinin!

Kimete Berisha Jemi me fat që mund ta kemi Kryeministër Albin Kurtin. I ditur, i zgjuar, i guximshëm, i lirë, modest, i kulturuar, atdhetar, ka...

RamëZiu polemizon me Rudinën, që të ndjehet burrë!

Nga Artur Zheji Rëndë, shumë rëndë je ti sot, o kryeministri ynë! Rëndë je, se nuk rri dot pa folur, pa përfolur, pa përqeshur, pa spërdredhur...

BDI dhe VMRO po rrahin ujë në havan!

Shpëtim Pollozhani BDI dhe VMRO me 6.000 amandamentet e vetë e pengojnë diskutimin për Kodin Zgjedhor të MV. BDI dhe Vemerosë i pengojnë listat e...

Tag spiunin që e njeh!

T’jesh spiun në Ballkan?!!! Gjyla Çeliku T'jesh spiun për mua është puna më e rëndë dhe më e keqe n'planet. Ka nga ata/ato që e duan...