Dikur ministria e Kulturës jepte qindra miliona euro për përmendore maqedonase, “analistat” nuk bënin...

Ishte nje kohe deri para dy viteve kur Ministria e Kultures ndante mjete financiare kryesisht per kulturen joshqiptare. Permes kesaj ministrie gjithashtu u paten...

NATO vjen t’i shpëtojë popujt liridashës nga hegjemonia e huaj dhe bandat tuaja kriminale

Abdulla Mehmeti Pse politika i mashtron qytetarët shqiptarë dhe të tjerë në Maqedoninë Veriore, kinse këta e paskan sjellë NATO-n këtu? NATO ka kohë që ka...

Peng të paradokseve

Janë disa tema politike të cilat më assesi nuk mund të shpjegohen dhe sqarohen në më mënyrë racionale. Si të tilla, ato na ngulfatin...

Ilir Osmani i përgjigjet Emin Azemit: BDI-ja veçmë e ka mundur vetvehten

Shkruan: Ilir Osmani “BDI-ja tashmë e ka mun*dur vetveten!” Sot lexova diçka interesante. Lexova një “artikull” të njëfar “analisti” i cili thoshte se e vetmja mundësi...

Agim Vinca: Humbjen e pushtetit shumëvjeçar këto parti po e përjetojnë si tragjedi

Agim Vinca Nuk e kam ditur, nuk e kam besuar, se Aleanca dhe PDK-ja e, deri diku, edhe Nisma, do ta përjetojnë aq rëndë humbjen...

Qetësia e Albinit ma kujton Rugovën

Kimete Berisha Ne e kemi zgjedhur Albinin m'i 'thy' krahun e 'komandantëve' milionerë (mundësisht me ua konfisku pasurinë e paligjshme a na kish mbërri...

Shqiptarët s’do të humbin asgjë nëse ia fillojnë nga pika zero, sepse edhe ashtu...

Shkëlzen Halimi Lufta e ardhshme e subjekteve politike shqiptare, e organizatave joqeveritare, e inteligjencies së frikësuar do të duhet të jetë luftë për ngjalljen e...

Kur bërllogu vlen më shumë se jeta e shqiptarit

Arbër Çeliku Linda, u rrita dhe, me gjasë, do të vdes në bërllog. Deponia më e madhe në komunizëm ishte 1 km larg shtëpisë time...

“Shqiponjat nuk i lagë shiu, sepse fluturojnë përmbi re!”

Nga Fatima Gorezi Me një eksperiencë të gjatë në komunikim, konsulencë biznesi dhe marrëdhënie me publikun Pranvera Kasami është themeluesja e ‘’School of Leadership’’. E shkuara...

Stop skenarit të vdekjes!

#STOP #DILROTESTO #SKENARITVDEKJES #JOMBETURINANË VENDBANIMET SHQIPTARE🇦🇱 #ORA13 ...sot ora 13:00 PROTESTA për ta ndaluar sjelljen e mbeturinave në venbanimet shqiptare. Kush ka pak dinjitet i...

Opinione