Ademi sot në Opajë, për gurrëthemelin e sallës së rel

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, sot do të marrë pjesë në vendosjen e gur-themelit të sallës së re sportive shkollën fillore “7 Marsi” në Opajë të Komunës së Likovës.

Salla sportive do të ndërtohet në kuadër të Projektit për ndërtimin e 145 sallave të sportit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, projekt ky i financuar nga Banka për Zhvillim pranë Këshillit të Evropës.