A është sulmuar fizikisht Nevzat Bejta? Flet nënkryetari i BDI-së

Nënkryetari i BDI-së, Nevzat Bejta s i ka hedhur poshtë tezat dhe fjalët kinse ka qenë i sulmuar nga ndokush.

Ai ka thënë se nuk e ka sulmuar askush por ka pasur një incident në fshat për të cilin thotë se e ka tejkalur dhe është mirë.