Zekiri: Talati dhe BDI përsëri treguan fytyrën kriminale bashkë me pobratimat nga VMRO-ja (VIDEO)

Muhamed Zekiri në FB:

Talati dhe BDI edhe njeher treguan ftyren e vertet te tyre kriminale bashke me pobrati at e tyre nga VMRO DPMNE.
DUI dhe VMRO DOMNE ripertrin kolacionin e krimit dhe interesit te individeve te caktuar brenda subjekteve te tyre.
TURP!!!

https://www.facebook.com/FurKlan/videos/1094096024269615/