Seanca për Ligjin për Prokurorinë Publike shtyhet për nesër

Edhe pse filloi seanca e 135 e Kuvendit ku në rend dite si pikë e parë është Ligji për Prokurorinë Publike, kreu i Kuvendit Talat Xhaferi seancën e ndërpreu dhe vazhdimin e saj e caktoi për nesër më mesditë. Kjo pasi për diskutim janë paraqitur më shumë se 30 deputetë.