Zbuloni çfarë tregon forma e dorës për personalitetin tënd

Vetëm vëzhgojini ato me kujdes dhe lexoni shpjegimet tona. Ekziston një lidhje midis personalitetit të një personi dhe formës së dorës.

1

Dora 1
Ata janë njerëz shumë praktikë dhe konservatorë që rrallë ëndërrojnë për diçka të paarritshme. Ata dallohen nga besueshmëria, mirëkuptimi dhe fleksibiliteti i mendjes. Ata që kanë duart kështu bashkëveprojnë lehtësisht me njerëz të rinj. Nëse e njihni veten në këtë përshkrim, mbani mend se pritshmëritë e larta shpesh janë shkaku i mundimeve. Herë pas here, lejojani vetes që të jeni spontan dhe të mos veproni shumë në mënyrë të arsyeshme.

2

Dora 2
Njerëzit me duart e tyre si kjo preferojnë ta theksojnë çdo fjalë me gjeste. Ata janë impulsiv dhe emocional. Dallohen nga një larmi interesash por çdo herë kërkojnë një burim të ri frymëzimi. Ata janë të lumtur që komunikojnë me njerëzit. Nëse e njihni veten në këtë përshkrim, përpiquni të gjeni një burim të ri energjie në mënyrë që të mos dekurajoheni shumë shpejt përballë vështirësive që shfaqen.

3

Dora 3
Këta njerëz komunikojnë lehtësisht. Ata janë organizatorë të shkëlqyeshëm. Ndonjëherë, aftësitë e tyre organizative i shndërrojnë ata në ekspertë në manipulimin e njerëzve të tjerë. Nëse e njihni veten në përshkrim, ju këshillojmë të nxitoni të pushoni më shumë në mënyrë që të mos mbingarkoni sistemin tuaj nervor, zemrën dhe enët e gjakut.

4

Dora 4
Përfaqësuesit e këtij grupi shpesh janë të pllakosur nga dyshime dhe kontradikta të paqarta. Ata janë të ndjeshëm ndaj ndikimit të dikujt tjetër. Rezistenca ndaj stresit dhe aftësia për të punuar nën presion kanë të bëjnë me forcën e këtyre njerëzve. Nëse e njihni veten në këtë përshkrim, mbani mend se ndjesitë e përditshme të prekjes na ndihmojnë të shpëtojmë nga pleqëria; kështu luftoni për diversitetin dhe mos bini dakord menjëherë, për çdo gjë në jetë.