Xhambaski: Edhe po të më ndaloni hyrjen në vendin tuaj, Maqedoni ishte dhe është bullgare

Eurodeputeti bullgar Angel Xhambaski sot i ka reaguar presidentit të Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski i cili dje i propozoi Qeverisë ndalimin e hyrjes në vendin tonë personave të padëshiruar.

“Maqedonia ishte dhe është bullgare! Maqedonia e Veriut është çështje tjetër. Merita këtu i takon Titos.

Me ndalimin e hyrjes në vend nuk do ta fshini të vërtetën”, ka shkruar në Facebook eurodeputeti Xhambaski.