Vajza më e bukur në botë tanimë është rritur, vazhdon ta mbajë këtë titull

Anatasiya Knyazeva është shpallur “vajza më e bukur në botë”, në vitin 2017. Madje atë e krahasuan edhe me Irina Shayk. Vogëlushja doli edhe në kopertinën e Vogue, Francë, si modelja më e re që ka dalë në një kopertinë të një rëndësie të tillë.

Sytë e saj blu, flokët e gjatë kafe, fytyra e saj prej një engjëlli, fitoi zemrën e shumë njerëzve dhe tashmë është kthyer në një trend me 1.4 milion ndjekës.

Imazhi i saj vështirë se mund të harrohet. Edhe pse ajo është rritur, sërish në mendjen tonë mbetet e vogël dhe e ëmbël.