Arjola kur kalin e ka kaq të bukur, imagjinoni çfarë mund ta ketë princin

Është nga Tropoja, por famen si aktore e arriti në Kosovë, përmes seriali “O sa mirë”, ku ajo luante ‘Çbanen’, vajzen e fortë e malësore.

Arjola, ishte dëshmuar si aktore edhe në vendlindjen e saj, por, e kishte lënë anash aktrimin për shkak të jetës private.

Arjola, i ishte përkushtuar jetës bashkëshortore dhe rrites së tre fëmijëve.

Tani është grua e divorcuar dhe rritë e vetme fëmijet e saj.

A ka një princë në jetën e Arjoles? Ne, po ia shohim kalin, që duket elegant e i pashëm. Kur e ka kaq të pashëm, kalin, imagjinoni çfare mund të jetë princi.