Ulen çmimet e naftës dhe benzinës

Komisioni rregullator për energjetikë ka sjellur vendim për uljen e çmimeve të dizelit dhe benzinës në Maqedoni mesataraisht për 2.67 për qind. Sipas këtij vendimi, prej sonte në mesnatë çmimi I benzinave BS-95 dhe BS -98 ulet për 0.5 denarë për një litër, kurse i dizelit për 1 denar, shkruan Gazeta Lajm.
Çmimi i benzinës BS-9% tani do të jetë 48 denarë, kurse i asaj B-98 50 denarë. Çmimi i dizelit do të jetë 45 denarë.
Për një denar e gjysmë është ulur edhe çmimi vajit për amvisrëi dhe tani do të etë 33,50 denarë.

Çmimi i mazutit është ulur për 0,921 denarë dhe tani do të jetë 17,970 denarë.