TV21 mëson: Arrestohen dhjetëra persona për falsifikim të dokumenteve të udhëtimit

Aksion i madh policor është duke u realizuar nga Ministria e Punëve të Brendshme në Shkup

Deri më tani, siç mëson TV21, janë arrestuar dhjetëra persona nën dyshimin se kanë kryer falsifikim të dokumenteve personale dhe të udhëtimit.

Të përfshirë janë edhe nëpunës policor, ndërkaq aksioni do të vazhdojë.