Trafiku nëpër rrugë të lagështa, borë me intensitet të dobët në Strazhë

Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa nëpër rrugë të lagështa. Borë me intensitet të dobët bie në Strazhë, informon në mëngjesin e sotëm Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

Konform vendimit të Qeverisë për shkak të koronavirusit, janë mbyllur kalimet kufitare Xhepishtë, Trebishtë dhe Bllatë dhe të gjitha automjetet dhe udhëtarët ridrejtohen në kalimet kufitare të cilat janë të hapura për lëvizje të lirë. Është mbyllur edhe kalimi kufitar Prohor Pçinski dhe automjetet ridrejtohen në Tabanoc-Preshevë. Është mbyllur edhe kalimi kufitar “Cërcoria e Madhe” – Golesh (Kriva Pallankë).