Tetova pesë ditë pa ujë

Shumë i mëdh është dëmi nga ndërtimet e objekteve pa leje dhe hidrocentraleve të vogla.Lejohen dhe legalizohen vetëm që të pasurohen funksionarët e shtetit dhe pronarët e tyre.
“Fajin më të madh për këtë gjendje e ka Qeveria e Maqedonisë me ministrat e korruptuar”, vlerëson ish ministri Xhevdet Hajredini.