Tani jemi në dorën tuaj!

Urojmë që ato pak mjekë dhe infermierë të mbetur, të ruajnë veten e tyre dhe të jenë pranë bashkëatdhetarëve të tyre në nevojë.
Ju paguheni pak, por me Zotin para dhe humanizmin tuaj mbrapa do ia dalim mbanë!