Struganët: Merko duhet të japë dorëheqjen, por edhe duhet vërtetuar krimi

Shumica e qytetarëve që ne anketuam sot besojnë se kryetari Merko duhet të japë dorëheqjen, dhe institucionet duhet të hetojnë seriozisht punën e tij disa vjeçare. Disa komentojnë se Merko është vetëm maja e ajsbergut të madh, sepse ka një krim të madh në pushtetin qendror.

“Nëse është e vërtetë, ai duhet të japë dorëheqjen. Ta dënojë veten. Prokuroria Publike duhet ta ndjekë penalisht atë, sepse ka shumë gjëra për të thënë për të ”.

“Sa i përket Merkos, ai nuk respekton shumë gjëra. Ka shumë ankesa, por asnjë efekt, si dhe janë ndërmarrë procese gjyqësore . Prokuroria jonë duhet të kishte marrë masa më herët, por nuk e bëri, nuk është e fuqishme. Shumë gjëra janë të përziera ”.
“Ne duhet të dëshojmë nëse ka krim.

“Unë e shoh atë si një fjalë si thonë njerëzit – u dridh mali, se polli miu. Merko është vetëm kryetar komune. Në Qeveri gjysma janë të tillë, nuk i shkruajnë ato, nuk jam kundër kësaj, por duhet ti shohin edhe disa nga ato më të mëdhenjtë e qeverisë ”.

“Kjo është shumë mirë. Jo vetëm atë, por ka edhe shumë gjëra tjerë, që duhet t’i shtojnë në listën e zezë. A mendoni se vendimi i SHBA-së është i justifikuar? Është i justifikuar, sepse ka një arsye. Pa arsye, amerikanët nuk të fusin në listën e zezë. /alsat.mk