Shkup, qentë endacak ushqehen me mbetje të trupave të njerëzve (VIDEO)

Qytetit i Shkupit  sot ka publikuar një skandal me përmbajtje të tmerrshme që duhet të alarmojë institucionet e tjera. Videot dhe fotot e publikuara tregojnë qartë trajtimin e papërgjegjshëm dhe të pamatur të mbeturinave mjekësore ku qentë endacakë ushqehen me mbetje njerëzore dhe gjak që derdhet në kanalizime dhe në lumin Vardar. Qyteti i Shkupit njofton se inspektorati  tashmë ka dalë në teren dhe po merren masa për mënjanim.