Sërish ulen çmimet e naftës

Çmimet e benzinës EUROSUPER – 95 dhe EUROSUPER – 98 nga mesnata pritet të ulen për dy denarë. Një litër eurosuper 95 do të kushtojë 62 denarë, ndërsa eurosuper 98, do të kushtojë 64 denarë për litër.

Çmimi i dizelit lirohet për 1.5 denarë, me çka një litër naftë do të kushtojë 54.5 denarë.