Sela: Të flasësh dhe të shkruash për një legjendë si Nexhmije Pagarusha është shumë vështirë

Edhe kreu i partisë Aleanca për Shqiptarët shpreh ngushllimet e tija për ikonën e muzikës shqiptare Nexhmije Pagarusha.

Në faqen e tij zyrtare në facebook ai shkroi :

Të flasësh e të shkruash për një legjendë të muzikës shqiptare siç ka qenë Nexhmije Pagarusha, është shumë e vështirë e sidomos për raste të tilla kur nuk mund të gjejmë dot as fjalët ngushëlluese!
Interpretimet e saja të shkëlqyera do të mbesin gjallë edhe për shumë vite, ndonëse pa prezencën e saj fizike, shpirtërisht me muzikën e saj do të na shoqërojë gjithmonë..
I përjetshëm qoftë kujtimi për ty, mbretëreshë e muzikës shqiptare Nexhmije Pagarusha!