Sa i rëndësishëm është seksi në një lidhje

Sa i rëndësishëm është seksi në një lidhje? Flet një mashkull.

Rëndësia e seksit në një marrëdhënie të shëndetshme nuk mund të vlerësohet. Epo, kryesisht.

Si një burrë, është definitivisht, njëra prej gjërave më të rëndësishme. Është një gjë primare. Në anën tjetër shumë gra do të thonin është po aq e rëndësishme.

Ja si do e përmbledhim: Shumë meshkuj zgjedhin gratë duke u bazuar në seks, dhe përfundojnë duke u dashuruar, ndërsa gratë në përgjithësi zgjedhin një burrë duke u bazuar në dashurinë që ndjenjë, dhe përfundojnë duke e shijuar seksin. E dimë që kjo është një përgjithësim, por duhet ta kuptoni pikën. Meshkujt kanë tendencë të fokusohen në seks. Gratë fokusohen në dashuri.

“Une jam i divorcuar,ish gruaja imë është një grua tejet e mirë, që e dua shumë. Edhe pse, kemi pasur shumë përpallje në martese. Dhe burimi i këtyre përballjeve ka qenë se nuk kemi bërë seks. Dhe kjo për mua ishte frustruese.

Seksi dhe pasioni është ajo çka ju bënë dhe ju lidh emocionalisht juve si partner, heqja dorë nga seksi ju bënë ta humbni lidhjen dhe pasionin. Seksi ju ndihmonë të lidheni më shumë së bashku.