Rexhepi: Jemi të gatshëm, tregoni kur dhe ku do të jetë takimi trepalësh?!

Nënkryetari i Lëvizjes Besa, Kastriot Rexhepi ka komentuar “ultimatumin” 48 orësh të ASH-së për koalicionim trepalësh. Rexehpi thotë se kemi pritur 1 muaj (720 orë) do presim edhe 48. Më tej Rexhepi thotë se janë të gatshëm për koalicion trepalësh.