Qytetarët presin dënimin e fajtorëve të aferës Telekom dhe kthimin e parave

Xhevdet Hajredini

Pasi Gjykata e Nju Jorkut i dënoi drejtorët për shkak se kanë dhënë mito, Qeveria e Maqedonisë ka të drejtë morale në emër të bashkëpunimit të mëtutjeshëm të sinqertë të kërkojë nga Telekomi ta zbulojë identitetin e funksionarëve të cilët e kanë pranuar miton.

Qytetarët e Maqedonisë gjatë kohë presin që të dënohen fajtorët e kësaj vjedhje dhe t’i kthejnë paratë.

Loading...