Moti sot kryesisht i qëndrueshëm i shoqëruar me mjegull

Moti sot kryesisht i qëndrueshëm i shoqëruar me mjegull .

Temperatura gjatë mëngjesit do të lëvizë nga -1 deri -7 gradë celsius, ndërsa temperatura ditore nga gjashtë deri 12 gradë celsius.

Në Shkup moti do të jetë i njëjtë, me diell dhe me mjegull ku temperatura maksimale do të arrijë gjashtë gradë celsius.

Loading...