Publikohet incizim i ri për një ministër në Qeverinë e Maqedonisë (Video)

Një incizim po qarkullon në mediumet opozitare maqedonase, ku thuhet se në qendër të skandalit gjendet ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe.
Në këtë incizim, të publikuar nga Netpress, Filipçe shihet duke prezantuar në operimin e një pacienti, por si “civil”, respektivisht pa maskë, pa mantel dhe pa veshje tjetër mbrojtëse.
Videon mund ta përcillni në këtë Nyje.