Zaev: “Fingerprint” në zgjedhjet lokale

“Deri më tani kemi organizuar zgjedhje pa fingerprint dhe janë legjitime”, kështu deklaroi kryeministri Zoran Zaev, duke shpresuar që në vjeshtë të mbahen zgjedhjet lokale me regjistrimin e fingerprintit.

“Deri më tani kemi organizuar zgjedhje pa fingerprint dhe janë legjitime. Unë shpresoj që të arrijmë në zgjedhjet lokale të kemi zgjedhje me fingerprint. Përcaktimi jonë është këtë ta bëjmë. Kemi investuar para për këtë qëllim. Mund të paguajmë për të gjithë sistemin dhe dëshirojmë që të funksionojë. Por megjithatë Kodi Zgjedhor duhet sjell me konsensus”, tha Zoran Zaev.