Prej nesër mund të përdoren kartelat studentore për transport publik falas

Prej nesër do të vazhdojnë të vlejnë kartelat vjetore të studentëve për transport publik falas, njoftojnë nga NQP-Shkup. Nga NQP-Shkup theksojnë se ndalesa për shfrytëzimin e kartelave për transport publik falas për nxënësit e shkollave të mesme dhe për të moshuarit është ende në fuqi.